E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

Verhuur – de oplossing voor de korte termijn

Ons brede assortiment biedt oplossingen voor een minstens zo breed scala aan evenementen en gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schermen, (led-)verlichting, draadloze microfoons of podium delen. Al onze verhuur materialen worden keurig onderhouden en altijd gecontroleerd voordat deze worden ingezet op uw productie. Tevens helpen wij u graag bij het omzetten van het plaatje in uw hoofd naar een complete lijst met benodigde technische materialen. Samen komen we tot een complete technische productie van uw evenement.

De mogelijkheden

licht

Licht

Het lichtplan is het visuele visitekaartje van uw evenement. Zowel tijdens het evenement, als op de foto’s en video’s na afloop. Een lichtshow is een creatieve mix van kleuren, stralen en eventuele bewegingen. Middels de professionele licht armaturen en aansturingen in ons verhuur aanbod kunnen wij u garanderen van een show die een ware aanvulling zal bieden op de totale event beleving.

geluid

Geluid

Keiharde beats of een prachtige ballade. Geluid is er in vele vormen. Het maakt niet uit wat er uit de speakers moet komen, wij bieden voor iedere uitdaging, groot of klein, een gepaste oplossing. Ook beschikken wij over een groot aantal (draadloze) microfoons en diverse analoge en digitale mengtafels. Wij werken enkel met professionele merken zoals JBL, L’acoustics en Sennheiser.

video

Beeld

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarbij is de kwaliteit van die foto natuurlijk wel van groot belang. In ons verhuur assortiment vind u een diversiteit aan projectoren, projectieschermen, camera’s en andere randapparatuur die er voor zorgen dat uw plaatje perfect kan worden weergegeven. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien in LED schermen van alle vormen en formaten.

podia

Podia

Stand out above the crowd! Niet alleen één van onze motto’s, maar ook een aanrader voor ieder evenement. Een podium (groot of klein) geeft uw spreker, muzikant of theaterproductie direct een extra boost. Ons grootte assortiment Prolyte StageDex’s is eenvoudig te plaatsen en verzekerd u van een stevig en net afgewerkt podium. Dit alles, waar nodig, inclusief afrok en tapijt.

truss

Truss

De basis van elke event constructie. Deze vaak grootse metalen stellages zijn voor iedereen een welbekende aanblik bij concerten en/of andere evenementen. In de jaren hebben wij een grootse diversiteit aan lengtes en hoeken aan ons assortiment mogen toevoegen. Hierdoor kunnen wij voor elke ruimte een passende oplossing bieden. Buiten het praktische aspect is truss vaak ook een onderdeel van het decor.

effecten

Speciale effecten

Buiten een ruime hoeveelheid effectmaterialen in onze afdeling verkoop bied ook ons verhuur aanbod een breed scala aan effect mogelijkheden. Denk hierbij aan de veelgebruikte Co2 kanonnen, stage flame’s, confetti en streamers maar ook wanneer u opzoekt ben naar een continu stroom zeepbellen staan wij voor u klaar. Via onze korte lijnen met producent MagicFX kunnen wij altijd tot een oplossing voor u komen.Mercury Audiovisueel - © 2024