E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

Audiovisueel is onze specialiteit

Mercury Audiovisueel uit Oisterwijk is een specialist in de wereld van audiovisuele ondersteuning. Onze meer dan 40 jaar ervaring in de branche zorgt ervoor dat wij u kundig kunnen adviseren en ondersteunen bij het creëren en ontwikkelen van professionele publieks- en bedrijfsevenementen, theaterproducties of beursstands.

Waarvoor kunt u bij ons terecht
Onze brede focus als bedrijf zorgt ervoor dat wij u, in samenwerking met eventuele partners, altijd kunnen voorzien van passende technische ondersteuning voor activiteiten van ieder formaat. Mercury biedt daarin meer dan enkel een luisterend oor. Wij denken met u mee en komen samen met u tot een oplossing op maat. Onze ervaring, kennis en verzamelde contacten in de jaren zorgen ervoor dat wij samen met u kunnen werken aan een oplossing waarbij creativiteit en beleving voorop staan.

Professioneel materiaal om op te vertrouwen

Ons verhuur pakket is met zorg samengesteld uit een brede selectie van veel gebruikte merken in de professionele audiovisuele techniek. Onze ervaring heeft ons geleerd op merken als L’Acoustics, Sennheiser, Roland Pro AV en Chauvet Professional te kunnen bouwen en vertrouwen. Zoekt u een specifiek product wat (nog) niet in ons magazijn te vinden is? Dan weten we zeker dat we in combinatie met onze vaste partners u zeker kunnen voorzien van de gewenste materialen.

Ons mensen
Buiten ons zeer ervaren vaste personeel hebben wij ons in de jaren omringd met een groep gedreven, professionele en gemotiveerde freelance av-specialisten die wij graag tot uw beschikking stellen. Geen enkel evenement is het zelfde. Daarom creëren wij voor elk project een team van professionals volledig gericht op uw project en uw wensen. Zelf deel uitmaken van één van onze dream-teams? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Wees welkom
Meer weten over wat Mercury Audiovisueel voor u kan betekenen? U bent van harte welkom! Maak gerust een afspraak voor een goede kop koffie of thee. Wij horen graag welke uitdagingen wij voor u in de toekomst kunnen verlichten.Mercury Audiovisueel - © 2023