E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

Beursstand op maat? Wij zijn uw leverancier!

Wanneer u wilt opvallen tijdens een aankomende beurs is een unieke beursstand van groot belang. Gezien worden is één van de belangrijkste aspecten voor een geslaagde beurs. Daarbij is een uniek design een must. Samen met u ontwerpen en realiseren wij een unieke beursstand welke perfect uw boodschap communiceert en uw bedrijf doet schitteren op de beurs. Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Opvallend en multifunctioneel door de juiste techniek

Degelijke en betrouwbare technische middelen zijn erg belangrijk voor een correcte communicatie van uw boodschap. Denk hierbij aan LED- / videoschermen (groot of klein) of de belichting van de door u gepresenteerde materialen. Maar ook goed verstaanbaar geluid tijdens een presentatie is essentieel voor de juiste beleving. Heeft u wel eens gedacht aan een interactieve beleving doormiddel van bijvoorbeeld Virtual Reality? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze ervaring in zowel de zakelijke als evenementen markt zorgt ervoor dat wij voor u de perfecte cross-over kunnen realiseren. Een unieke beleving op een unieke beursstand.

Van A tot Z een partner, voor en tijdens de beurs

Buiten technische middelen kan Mercury u ook ondersteunen in het leveren van alle overige benodigdheden. Met dank aan ons brede netwerk aan leveranciers kunnen wij u in vele sectoren voorzien. Denk daarbij aan meubilair op maat, opvallende en heldere content voor uw videoschermen, professioneel opgemaakt drukwerk of zelfs een professionele barista die op uw stand de beste koffie zal serveren aan u en uw klanten. Wij begeleiden u in het volwaardige traject. Daadwerkelijk van A tot Z.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een unieke beursstand aan

Nog niet overtuigd? Wellicht kunnen onze scherpe tarieven u overtuigen. Wegens ons grote verhuur assortiment en jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat om u een scherpe doch eerlijke offerte te kunnen bieden. Wij nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken. Telefonisch of bij u op kantoor. Laat hier uw gegevens achter en laat u verrassen.

Wij nemen graag contact met u op!    Mercury Audiovisueel - © 2024