E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

Verkoop – zekerheid en service voor de lange duur

Wanneer u op zoekt bent naar een technische oplossing voor de lange duur is verkoop wellicht voor u de beste mogelijkheid. Op basis van uw wensen (en uw beschikbare budget) maken wij samen met u een overzicht van de benodigde materialen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de materialen voor u op locatie te installeren. Ook voor verkoop van klein materiaal of verbruiksmaterialen (zoals bijvoorbeeld tape, batterijen of confetti) kunt u bij ons terecht. Vaak direct voor u uit voorraad beschikbaar.

Onze merken

sennheiser

Sennheiser

Sennheiser heeft zijn kracht in de markt van audio technische oplossing al jaren bewezen. Buiten ons ruime verhuur-aanbod in Sennheiser materialen is Mercury ook officieel dealer van het volledige Sennheiser assortiment. Dat is meer dan enkel draadloze microfoons. Denkt u ook aan vergader- en conferentiesystemen, koptelefoons of luidsprekers. Wij staan achter Sennheiser en vertellen u graag waarom.

Bezoek de website van Sennheiser voor inspiratie

magicfx

MagicFX

MagicFX is al vele jaren marktleider in Nederland als het gaat om special effects in de evenementen industrie. Mercury is, met trots, al vele jaren actief als directe leverancier van MagicFX. In ons magazijn bevind zich daarom een breed aanbod aan veel gebruikte materialen zoals confetti en streamers. Heeft u een speciale order? Geen probleem. Wij kunnen direct leveren vanuit het nabij gelegen magazijn in Boxtel.

Bezoek de website van MagicFX voor inspiratie

hightlite

Highlite International

Merken zoals Show-Tec, DMT en DAP Audio zijn niet meer weg te denken uit de audiovisuele sector. De sterke prijs/kwaliteit verhouding is uniek en het aanbod groots. Met producten voor onder andere licht, geluid, beeld en podium bieden de merken van Highlite een oplossing voor elke situatie. Voor de professional on tour, maar ook bij al uw installatie werkzaamheden.

Bezoek de website van Highlite International voor inspiratieMercury Audiovisueel - © 2024