E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

LED Scherm huren in regio Tilburg

De wereld van de podiumtechniek is altijd veranderend. Innovaties binnen de AV industrie gaan hard! Waar jarenlang licht de hoofdspeler was in het vormen van podia en het creƫren van sferen, wordt video nu een steeds grotere speler. Projectie van video in combinatie met (natuurlijk) licht brengt echter grote uitdagingen met zich mee. Wellicht vindt u dan bij ons de oplossing: een LED scherm huren.

Doordat een LED scherm (zoals de naam doet vermoeden) gebaseerd is op het gebruik van LED technologie is er sprake van een hoge lichtintensiteit en grote contrasten. De schermen kunnen modulair worden opgebouwd en zijn daarmee zeer flexibel. Qua opstelling, formaat en resolutie. Doordat de schermen worden aangestuurd middels UTP zijn afstanden eenvoudig te overbruggen. De bijbehorende LED processor accepteert signalen tot 1080p. Dit signaal is zowel op HDMI, DVI als SDI aan te leveren.

Mercury biedt o.a. een modulair led scherm van Chauvet aan. Met een pixel afstand van 4.8 mm en tegels van 100 x 50 cm is dit scherm uitermate geschikt voor het weergeven van creatieve visuals. Wilt u een LED scherm huren voor het weergeven van zakelijke PowerPoint presentaties? Ook dan helpen wij u graag.

Een LED scherm huren brengt flexibiliteit en creativiteit.

Mercury biedt, buiten de verhuur van LED schermen, tevens een breed scala aan andere video oplossingen. Denk hierbij aan projectie-technologie (van desktop-projectoren tot high-end laser-video projectie), LCD televisieschermen (inclusief muurbeugel of vloerstatief), maar ook een ruim assortiment aan opname en weergave techniek.

Meer weten of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer!Mercury Audiovisueel - © 2024