E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

Draadloze video in onze verhuur

Het gemak van de draadloze microfoon is al jaren niet meer weg te denken uit de professionele audiovisuele sector. Draadloze video voelt dan aan als een logische volgende stap. Echter kwam hier altijd veel kosten bij kijken. We zeggen echter: kwam. Met de nieuwste toevoeging aan ons verhuur assortiment is draadloze video opeens betaalbaar.

De meest voor de hand liggende toepassing is het creĆ«ren van een draadloze camera tijdens een evenement of opname. Met het grootste gemak wordt een draadloze verbinding opgezet met een bereik van zo’n 300 meter. Wanneer er sprake is van een zichtverbinding (oftewel vrij zicht tussen de zender en ontvanger) kan dit zelfs oplopen tot 500 meter of meer.

Dit alles is mogelijk dankzij de Hollyland Cosmo 1000. De zender kan zowel SDI als HDMI ontvangen op een maximale resolutie van 1080p. Ook de embedded audio wordt netjes van zender naar ontvanger verstuurd. Aan de ontvanger kant is er tevens sprake van zowel SDI als HDMI connectoren voor het grootste aansluitgemak.

Beide units kunnen werken op accu, maar zijn tevens beide te voorzien van vaste spanning. Erg handig voor bijvoorbeeld het plaatsen van een extra videoscherm zonder de benodigde honderden meters SDI bekabeling.

Op zoek naar een verbinding voor grotere afstanden? Ook daarbij kunnen wij u helpen. In het verleden hebben wij reeds live-verbindingen kunnen realiseren middels aanwezig internetverbinding of het 4G netwerk. Beide in hoge kwaliteit en FULL HD.

Nieuwsgierig naar de prestaties van deze draadloze videoverbinding? Maak een afspraak en maak kennis met deze nieuwe stap in draadloos gemak.Mercury Audiovisueel - © 2024