E-mail: info@mercuryaudiovisueel.nl    -    Telefoon: 013 52 300 40
Logo Mercury

GrandMA 3 Light beschikbaar voor verhuur

We hebben even moeten wachten, maar vandaag stond er dan toch plots een pallet voor ons klaar. Hij is er! Met trots presenteren wij u de nieuwste uitbreiding van ons verhuur assortiment: de MA Lighting GrandMA 3. De producten van MA Lighting zijn al langere tijd onderdeel van ons verhuur aanbod (in de vorm van onder andere een GrandMA 2 Ultra Light en een On-PC setup), dus de toevoeging van de nieuwste telg in deze familie kon niet uitblijven.

De software en hardware van MA is al jaren geroemd in de professionele audiovisuele markt. Onze eerste ervaringen met de nieuwe functionaliteiten van de GrandMA 3 voelen als thuiskomen in een nieuwe woning. De integratie van MA 3D (de visualiseer software van MA Lighting), uitbreiding van een groot aantal hard-key executors en de algeheel herziene layout van de tafel zijn nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om vernieuwingen binnen de wereld van MA. De software van de GrandMA 3 is op dit moment nog in ontwikkeling, dus we kijken met smart uit naar wat er in de toekomst nog gaat worden toegevoegd aan de nu al immense lijst van mogelijkheden.

Ook compatible met GrandMA 2 software

Ondanks dat de GrandMA 3 software op dit moment nog in de beta fase verkeert, is het tevens mogelijk om de software van de GrandMA 2 op de nieuwe hardware te draaien. Hierdoor zijn ook oude showfiles volledig te gebruiken. Op dit moment is de tafel in de verhuur dan ook enkel beschikbaar in combinatie met de GrandMA 2 software (welke is te kiezen bij het opstarten van de tafel). Toch al even proeven van de toekomst? Dat kan! U bent van harte welkom om de GrandMA 3 software eens onder handen te nemen, onder het genot van een goede kop koffie! Neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

GrandMA 3 LightMercury Audiovisueel - © 2024